Dia Mundial de la higiene de mans

Tornar a Notícies
Hospital Sant Joan Despí

El passat 5 de maig es va commemorar el Dia Mundial de la Higiene de Mans, i com cada any, els centres sanitaris van organitzar multitud d’actuacions destinades a conscienciar sobre la importància de la higiene de mans en la prevenció d’infeccions relacionades amb l’assistència sanitària i com a indicador de qualitat sanitària.

Les activitats organitzades han estat adreçades tant als professionals dels centres com als usuaris, ja siguin els propis pacients o acompanyants i familiars.

Els diferents Hospitals als quals dona servei el CLILAB DIAGNÒSTICS també van portar a terme algunes actuacions destacades:

Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, Hospital Residència Sant Camil i Hospital Sant Antoni Abat de Vilanova: xerrades en algunes escoles de primària, pòsters recordatoris a les diferents unitats, salvapantalles com a recordatori i formació en quan a l’ús de la solució alcohòlica en el rentat de mans.

Consorci Sanitari Integral (CSI): formació en el rentat de mans i aplicació de la llum UV com a corrector de mals hàbits de neteja, salvapantalles i estovalles publicitàries al menjador com a recordatori i concurs de sopa de lletres sobre la higiene de mans.

Es pot trobar més informació als següents enllaços:

https://www.csap.cat/

https://www.csg.cat/

https://www.csi.cat/

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL