CLILAB Diagnòstics participa en la II Jornada d'Actualització en Biomarcadors Oncològics organitzada per l'ACCLC

Tornar a Notícies
Marina Carbonell i Sílvia Miró presentant les ponències, respectivament

Marina Carbonell i Sílvia Miró van presentar dues ponències relacionades amb la utilitat dels marcadors tumorals en una unitat de diagnòstic ràpid i la detecció de possibles interferències en els immunoassaigs, complementat amb l’exposició de varis casos clínics relacionats.

El dijous 7 de febrer es va celebrar a la sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans, la II Jornada d’Actualització en Biomarcadors Oncològics, organitzada per la secció de Marcadors Tumorals de l’ACCLC (Associació Catalana de Ciències de Laboratori Clínic).

Les especialistes en Anàlisis Clíniques Marina Carbonell i Sílvia Miró del CLILAB Diagnòstics van presentar dues ponències relacionades amb l’ús adequat dels marcadors tumorals.

Cada vegada tenim accés a una bateria més àmplia de marcadors tumorals que ens donen una informació molt valuosa en el diagnòstic i seguiment de malalties oncològiques. Malgrat tot, es requereix un important coneixement per poder fer una bona sol·licitud i interpretar adequadament aquests resultats. Els professionals del laboratori són responsables de donar la informació adequada i poder aconsellar als clínics en cas de discrepàncies entre els resultats analítics i la clínica dels pacients. El coneixement dels mètodes de mesura i les possibles causes d’interferències en els resultats és clau per aconseguir aquesta qualitat assistencial del laboratori cap als nostres clients.

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL