CLILAB Diagnòstics renova la ISO 9001:2015

Tornar a Notícies

CLILAB Diagnòstics ha conclòs amb èxit les auditories de renovació de la certificació del nostre Sistema de Gestió de la Qualitat sota la Norma ISO 9001:2015, l’eina de gestió de qualitat que confirma, un any més, la notabilitat dels nostres processos i serveis, apostant per una millora contínua.

La Norma ISO 9001:2015 és una norma reconeguda internacionalment per la creació de sistemes de Gestió de la Qualitat, la qual s’assoleix mitjançant el seguiment d’auditories anuals, tant internes com externes, que certifiquen el bon ús de la Norma i una bona planificació organitzativa per demostrar el bon funcionament del laboratori, la satisfacció del client i la consecució de l’excel·lència empresarial.

CLILAB Diagnòstic està certificat amb la Norma ISO 9001 des de l’any 1998, i any rere any, es treballa per poder assolir tots els objectius que ens marca la Norma per tal de continuar oferint el servei de Qualitat que ens destaca com un dels laboratoris de referència de Catalunya.

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL