Curs gestió del temps

Tornar a Notícies
Grup de treballadores en una de les sessions
Assistents al curs

Primer curs de gestió del temps impartit per Egara Formació a les instal·lacions del CLILAB Diagnòstics

El curs de Gestió del temps s’ha dut a terme al laboratori central del CLILAB Diagnòstics, ubicat a Vilafranca del Penedès, durant els dies 11, 18 i 25 d’abril. El curs va ser impartit per Egara Formació amb el docent Miguel Àngel Romero.

Aquest curs forma part del paquet de mesures establertes pel grup de treball psicosocial per millorar els resultats obtinguts en l’enquesta psicosocial de l’any 2017.

Els objectius d’aquesta formació eren dotar els participants de coneixements i tècniques adequades per a realitzar una bona autogestió del temps, fer una planificació de tasques de manera eficaç i millorar la coordinació i el treball en equip.

En el curs han participat majoritàriament part del personal d’administració i del departament de logística, els quals van opinar que va ser un curs molt profitós i amb tècniques pràctiques molt divertides i amenes.

El curs ha rebut tan bones valoracions que fa possible la celebració de noves edicions en un futur.

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL