IV Curs del laboratori d'urgències

Tornar a Notícies
Assistents del curs
Assistents al curs del laboratori d'urgències

IV edició del Curs del Laboratori d’ Urgències al CLILAB Diagnòstics

La IV edició del Curs de Urgències s’ha dut a terme en dos dels Laboratoris del CLILAB Diagnòstics, concretament, a l’Hospital Moisès Broggi els dies 8 i 9 de maig i al laboratori central de Vilafranca els dies 16 i 17 de maig. El curs, ha estat organitzat per la Gemma Celma, cap de Servei dels laboratoris d’Urgències, i la Transi Delgado, coordinadora del Laboratori de l’Hospital Moisès Broggi i ha estat impartit per professionals del CLILAB Diagnòstics de diferents àrees del laboratori.

Amb un total de 14h lectives presencials i acreditat pel Consell Català de la Formació Continuada de les Professions Sanitàries (CCFCPS) amb un total de 2 crèdits, es tracta d’una bona oportunitat per actualitzar conceptes multidisciplinars en el món de l’ Urgència Clínica i millorar la competència professional del personal tècnic.

Dirigit principalment a Tècnics Superiors de Diagnòstic de Laboratori Clínic i Biomèdic (TSDLCiB) van participar un total de 29 professionals del Laboratori de totes les seus del CLILAB Diagnòstics, sent un dels cursos més demandats i amb més participants de la oferta de formació interna que ofereix la institució.

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL