Entra en vigor el Conveni de Cooperació Educativa amb la UPF

Tornar a Notícies

El CLILAB Diagnòstics ha formalitzat el conveni de cooperació educativa amb la Universitat Pompeu Fabra (UPF) per la realització de les pràctiques professionals de final del Màster del Laboratori d’Anàlisis Clíniques.

Al llarg de l’any, els diferents centres del CLILAB Diagnòstics acullen estudiants de diferents institucions per tal de realitzar pràctiques professionals en els diferents àmbits del Laboratori Clínic.

Actualment, el CLILAB Diagnòstics té convenis de cooperació educativa pel desenvolupament de programes de pràctiques externes amb les universitats següents: Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Universitat Rovira i Virgili (URV) i Universitat Pompeu Fabra(UPF). A més, col·labora amb la formació de tècnics especialistes de laboratori (TEL) amb els instituts següents: Escola Bonanova (BCN), Format (BCN), Jesuites Clot (BCN), Roger de Llúria (BCN), Ramón i Cajal (BCN), Escola Pia (BCN), Dolmen (Hospitalet de Llobregat), Pedraforca (Hospitalet de Llobregat), Martí i Pol (Cornellà), Guillem Cata (Manresa) i Cal·lipolis (Tarragona).

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL