III Jornada de la Societat Catalano-Balear d’Hospitalització Domiciliària (SCBHD) i III Jornada d’Hospital a Domicili del Maresme

Tornar a Notícies

El passat 3 d’octubre es van celebrar a l’Auditori de l’Hospital de Mataró la III Jornada de la Societat Catalano-Balear d’Hospitalització Domiciliària (SCBHD) i III Jornada d’Hospital a Domicili del Maresme.

El CLILAB DIAGNÒSTICS va participar amb una ponència presentada per la Dra. Raquel Clivillé, Facultatiu Adjunt del servei de Microbiologia, titulada “Recollida de mostres microbiològiques al domicili”.

La visió multidisciplinar de les Jornades va permetre als assistents actualitzar-se en temes d’interès com les últimes novetats en antibioticoteràpia, el risc cardiovascular, les infeccions del peu diabètic i l’abordament quirúrgic, i la importància de la recollida de mostra microbiològica com a indicador de qualitat del diagnòstic microbiològic.

AVISOS I COMUNICATS

En aquest apartat podràs trobar tota la informació d'última hora relacionada amb el CLILAB Diagnòstics.

Trobaràs indicacions tècniques o notes informatives relacionades amb determinacions i també incidències climatològique o els dies festius del CLILAB Diagnòstic.

NOTÍCIES D'INTERÈS GENERAL